Josefin Sandström

Denna vecka är det Josefin Sandström på 18år som får titeln som Veckans Hona. Josefin är en innebandygalen tjej som går sista året på Dragonskolan och vandrar genom korridorerna med sitt bruna hårsvall och vackra leende som för blickar efter sig dag in och ut. Bli inte förvånad om hela Dragonskolans Hanar stannar upp och tar sig en extra titt när denna Hona glänser förbi. 
 
Denna hona är som tidigare sagt vädligt förälskad och duktig på innebandy men har tyvärr på grund av sin korsbandskada inte kunnat spela så mycket på senaste tiden, men kämpar sig sakta men säkert tillbaka för att kunna spela denna säsong och många fler. Josefin kan ni inte bara hitta på innebandyplanen utan även ute och upptäcker Umeås olika nattklubbar eller varför inte utomlands då hon enligt uppgifter älskar att vara ute på resande fot. Vi håller tummarna för dig Josefin, och hoppas att du snart kan spela som du en gång förut gjorde för vi på alloverume har hört att du är riktigt grym på innebandy! Lycka till. 
 
/1618
 
 
 

 

Tips

Varsågod att brainstorma oss med nya tjusiga ansikten att klä våran blogg med. Tack på förhand! /1618
 
Vi måste även meddela, då vi fått ett antal mail och frågot om detta. Nej, vi är inte delaktiga i kontot på instagram. 
 

Veckans Inspiration

Denna gång tänkte vi köra på något annorlunda gällande Veckans Inspiration. Hon har inte bara skönheten utan har även lyckats besegra cancer, vilket vi på redaktionen tycker är väldigt starkt och beundrar henne för det. Då menar vi ingen mindre än Jennifer Paro på snart 18 jordsnurrar.
 
Jennifer går andra året på Östragymnasiet och kommer från en liten by utanför Umeå nämligen Obbola. Jennifer är en glad och trevlig Hona som verkligen lever livet till fullo. Tyvärr alla hanar (även honor) så är Jennifer upptagen sedan snart 3år tillbaka. Men lite ögongodis är aldrig fel. Denna Hona har även en välläst blogg som sedan beskeded om Jennifers cancer varit en stor inspiration till många personer runt om i Sverige. Nu idag är Jennifer frisk och ser bättre ut än någonsin, vi på redaktionen tror och hoppas även att Jennifer äntligen idag kan släppa lös och må bra. Vi och många andra vill tacka dig för att du är en så pass bra förebild och visar att allt går, bara man vill och kämpar för det. Vi önskar dig all lycka i livet!  Här hittar ni hennes blogg!
 
//1618
 
 
 
 
 
 

Veckans Inspiration

Det är nu dags för en stilikon och riktig brudmagnet att klä våran blogg. Då menar vi ingen mindre än Jesper Swanström född år 1994. Jesper går sista året på Dragonskolan och är som kändast bland Honorna för sin stil och humör. Jesper är nämligen även en riktig inspiration för andra Hanar när det gäller kläder, han följer modet och gör det på en diskret nivå. 
 
Hittar ni inte detta ögongodis till Hane i kassan på Ica Böleäng kan ni nämligen finna honom på hockeyplan, han har enligt uppgifter börjat lira igen. Vilken vi på Alloverume tycker är ett riktigt plus då hockeykillar alltid ligger högt på listan. Denna Hane är inte bara en riktigt stjärna på Hockey utan kan även dribbla med bollen och är en riktigt stjärna på att festa. 
 
Jesper är inte bara utsedd till Veckans Inspiration för hans klädstil utan även för att denna Hane har alltid ett leende på läpparna och vet precis hur man får en Hona på fall. Denna partyprisse har sedan länge varit en riktig brudmagnet och vet ni vad Honor? Jesper är nu singel och vad vi på redaktionen vet har han ingen i sikte. Låter inte det som en dröm? Ut och jaga nu Honor, nu är det högsäsong. Först till kvarn!
 
/ 1618

Klara Hellström Ängerud

Denna gång kommer vi hylla och lyfta fram denna godbit Hona. Nämligen ingen mindre än Klara Hellström Ängerud född år 1994 och går sista året på Minervaskolan. Klara kan ni inte bara finna i Minervaskolanskorridorer utan även ute på Umeås krogar, på någon riktigt uppstyrd hemmafest eller varför inte utomlands? 
 
Klara ska även vara en riktig pingla på resande fot enligt en insider och Facebook bilder. Denna oemotståndliga Hona har en kropp att dö för, ögon man inte kan släppa och en klädstil som vi på redaktionen måste ge plusplus för. Klara ska också vara en riktig stjärna i fotboll och en sådan person som endast med ett leende kan vända dåliga dagar till de bästa. Visst låter det som att Klara i sig är pricken över i:et? För att knyta ihop säcken är detta blonda fenomen faktiskt Singel, låter inte det hur bra som helst Hanar? Dags att jaga medan ni har chansen! 
 
/1618










Ang. instagram

Vi fick ett mail angående "Alloverume" kontot på instagram. Vi tänkte bara meddela er alla att vi på redaktionen är INTE delaktiga i detta. Någon/några använder sig av samma namn tråkigt nog.
Tyck mer än gärna till om detta i kommentarerna, ska vi skaffa instagram eller hålla oss till det originella? 
 
/ 1618
 
 
 

Pontus Larsson "the hunk that got fucked up"

Förra veckan fick vi ett anonymt mail och vi på redaktionen tyckte det var väldigt bra skrivet, så vi lägger nu över ordet till honom/henne.
 
 
"När ditt förhållande är jobbigt är du med han och då förstår du att ditt gamla förhållande var så mycket bättre så du går tillbaka och ni har det skit bra" jag skulle kalla han "the hunk that got fucked up" Pontus Larsson 1991.
 
För att förstå varför han är en inspiration måste ni gräva lite djupare än vanligt i infon. Några ledtrådar, för många kvällar på fyllecellen och en ungdoms talang på innebandy. Klär sig oftast i vad folk i dagens samhälle skulle kalla som en luffare. Lever på gränsen hela tiden till att förlora allt eller till att vinna allt. Men under ytan döljer sig en djup historia som tillsammans med hans syn på livet och hur han lever det blir inspirationen.
 
Jag som många andra har ramlat i fällan för hans sätt att få dig rörd genom att berätta om sitt liv när han går in på djupet eller ute på krogen i hans, om du frågar han själv skönaste tillstånd, där han bjuder på sig själv hela vägen och vi alla vet att vi har känt något för denna hunk för en  dag eller två men eftersom att han är den han är och lever som han lever så vågar man sällan nämna det, han är en undergrounder tills vi vaknar och se varför han fick rubriken "the hunk that got fucked up"
 




Josef Holmgren

Vi tänkte avsluta denna fantastiska vecka med Josef Holmgren på snart 18 bast. Denna Hane är lite sällsynt här i Umeå, han är nämligen inte bara en gud på att hänga på festivaler, se otroligt bra ut och resa. Utan denna Hane hänger absolut med i alla svängar både gällande mode och händelser. Josef kan du finna i Midgårdskolans korridorer på veckodagarna om inte, säkert hängandes runt om på Umeås kaféer eller suktandes efter trendiga höstplagg. Vi på redaktionen vet att Josef älskar att resa då vi tidigare hört var han har befunnit sig i sommar, vilket är på rätt många ställen. Inte nog om att han prickar av länder och städer. Denna Hane sägs vara en rikig charmör.  
 
Josef ska enligt uppgifter även vara en riktigt målmedveten Hane och han vet precis vad han vill. Vad säger ni Honor? Är det inte sådant vi suktar efter? Bestämda och självsäkra Hanar. Vi på redaktionen har hört att denna hane är nu singel och nu söker efter Honor. De honor som instämmer och känner sig sugen så ta chansen medan den finns kvar.
 
/ 1618
 





Veckans Inspiration

Denna 17 åringa Hona är en av dom mest inspirerande människorna runt om oss i Umeå. Nämligen Emma Steneberg. 
Emma är en riktigt stor glädjespridare, och går hon inte runt i Dragonskolans korridorer med ett brett leende på läpparna så sitter hon förmodligen med hennes instagram och levererar många färgglada bilder. 
Emma är inte bara en otroligt trevlig, omtänksam och jordnära person, hon är även som ni förmodligen kan se otroligt vacker! Denna underbara hona är tyvärr upptagen sen över ett år tillbaka, så ni hanar får hålla borta tassarna.
 
Förutom att Emma också har en riktigt skön stil så är hon nämligen en riktig stjärna på skider, skoter och även innebandy. Vilket vi på redaktionen anser vara mer än bara ett plus i kanten.
Glider Emma inte runt i snön på olika föremål med färgglada kläder, så kan ni faktiskt finna henne skissandes, denna hona ska alltså enligt uppgifter vara väldigt duktig på att rita. Gör hon varken eller så kan ni mer än säkert finna henne på någon skön hemmafest. Inte nog med att Emma älskar allt som har med vintern att göra, hon är även en riktig klippa på att resa. Emma har i sommar varit i USA och visat hennes följare på instagram mer eller mindre ett liv av lyx. 
 
Här finner ni hennes Instagram: Emmasteneberg. Keep up the good work Emma, vi behöver fler som dig! 

//1618










 
 
 

Albin Sjögren

Albin Sjögren går sista året på dragonskolan och är någon vi på redaktionen spanat och suktat efter länge.
Denna Hane är inte bara snygg och vältränad, glad och trevlig, han är även en klar stjärna när det kommer till innebandy (Spelare i RIG). När Albin inte röjer Umeås krogar på ledig tid finner ni nog troligast denna Hane nere i huvudstaden, han är nämligen nere i Stockholm mycket av sin lediga tid. 

Denna oemotståndliga Hane strosar alltid runt med glimten i ögat och innebandyklubban i högsta hugg! Så vitt vi vet är Albin fortfarande singel men det ryktas om att han har någon speciell i sikte, mer än så vill vi tyvärr inte avslöja. För er som vill se mer av denna hunk kan ni alltid kika in på hans instagram där han heter @albinsjogren.Fortsätt som du gör så har vi nog ännu en fullföljd stjärna att skryta om från Umeå i framtiden!  


/1618

















Upplägget här på bloggen

Måndagar: Veckans Hona 
Tisdagar: Uppehåll 
Onsdagar: Veckans inspiration
Torsdagar: Veckans Hane 
Fredag eller Söndag: Veckans Par 
 
Detta är upplägget på vad vi ska försöka följa här på bloggen. Det kommer tyvärr att bli fler uppehåll med tanke på jobb/skola. Men vi lovar att göra vårat bästa!  /1618                

Matilda Turborn

Denna vecka får ingen mindre än Matilda Turborn på snart arton jordsnurr ta hem titeln som Veckans Inspiration. Matilda går sista året på Midgårdskolan och gör korridorerna osäkra med sitt vackra leende och stora hjärta. Inte nog om det, Matilda är även en stor stilikon och har alltid med sig ett glatt humör i bakfickan. Vi på redaktionen kan inte sluta inspireras av ditt glada humör och din otroligt välomtalade blogg. Enligt uppgifter ska Matilda ha varit med i en intervju i Frida tidningen år 2011. 
 
Denna hona driver som sagt en av Umeås största bloggar, och därför är hon en förebild för många unga Honor och Hanar! När Matilda inte umgås med hennes pojkvän Tim, så hittar ni henne mest troligt på en hemmafest i Umeå, Luleå eller Piteå. Enligt Matildas vänner och ovänner ska hon vara en jäkel på att göra dansgolvet osäkert. Hittar ni henne varken eller så är hon nog på stan och söker nya snygga kläder att visa upp på bloggen. Du inspirerar folk omkring dig och vi är väldigt stolt över vem du är och vad du gör för andra. Fortsätt i rätt fotspår, vi önskar dig all lycka i livet. Här hittar ni Matildas blogg!
 
/ 1618
 




Nya turturduvor

Umeås alla par har nu fått ett nytt tillskott! Det har varit många diskussioner om dessa två snyggingar men nu är det officiellt! Rebecka Strömberg och Rasmus Abnersson Norén är nu i ett förhållande. Vi på redaktionen är nog inte ensamma om att ha spekulerat om det här, Rebecka skrev förut på sin blogg att de endast var vänner och att dom hade ett bror-syster förhållande. Så det kom ju nästan som en chock då vi fick reda på detta. Frågan är om det var sant som hon sa eller så kanske det alltid har varit någon connection mellan dem? I vilket fall så önskar vi dom all lycka!
 
/1618 
 

 
 

Tobias Örmin

Idag bjuder vi på en väldigt snygg hane, nämligen Tobias Örmin. Tobias är född 1995 och går andra året på  Minervaskolan. Rykten går att Tobias är outhärdligt charmig, skön och glad Hane och enligt uppgifter en riktig brudmagnet som får Honor i Umeå stad att snubbla över sina egna ben.
Det kan vi förstå, hans sug i blicken och framförallt personligheten gör att det inte går att slita blicken från honom. I tidigare år spelade Tobias Hockey och det är fortfarande oklart från redaktionens sida om han fortfarande jagar pucken på isen än idag. Något vi annars vet är att han har en sjukt rippad kropp som tjejer på stranden dregglar efter. 
 
Något vi måste tillägga är att ni andra hanar i årgången 1995 har en stadig motståndare, och vi måste även passa på att berömma Tobias för hans otroligt snygga klädstil, ännu en gång säger vi att Hanar: Watch and Learn, här har vi en Hane som vet hur man klär sig.
Tobias civilationsstatus står nu på singel så ta för er medan ni har chansen. / 1618



 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus