Albin Andersson

För att göra alla er sura lite gladare så tänkte vi liva upp denna blogg med en bedårande blond Hane. Självklart menar vi Albin Andersson. Albin tog studenten från idrottsprogrammet på Dragonskolans i våras. Och vi på redaktionen har ännu svårt att släppa blicken från Albin, då vi sen tidigare vet att han har inte bara utseéndet utan även charmen. Denna otroligt snygga blå ögda Hane är en riktigt stjärna i innebandy också. Han spelar nämligen i Umeå City, och vi på Alloverume anar att detta kan vara en av anledningarna till varför Honor suktar efter denna Hane. 
 
Albin har inte bara en oemotståndlig blick, bakad frilla och otroligt snygga kläder. Han har även humor och alltid humöret uppe. Stöter ni på denna kille så tvivla inte på att hälsa, okänd som känt ansikte hälsar han alltid gott tillbaka. Är ni redo för att gå steget längre och smygkolla på denna Hane så bor han några mil ut i skolen, nämligen Obbola. Annars kan han lika gärna stå utanför din dörr på morgonen/dagen redo för att lämna av eran post. Så för att varna er Honor, han är en riktig breathtaking Hane och kan som sagt dyka upp lite här och var. Håll er i skinnet Honor för han är en riktigt fröjd för ögat. För att göra denna text till en komplett sådan så tänkte vi meddela att Albin är nu singel för första gången på länge. Bra? Dåligt? Det får ni avgöra. 
 
/1618 
 
 

En halv mil för Afrika

Vi tänkte berömma Miriam Engstrand och Klara Ängerud som gjort detta evangemang och faktiskt förändrar andras liv och gör en förändring. Vi på Alloverume ser upp till er och därför är ni också denna vecka, Veckans Inspiration.  Nu läggs ordet över till vad som står i deras facebook grupp som ni hittar här, eller deras hemsida som heter http://enhalvmilförafrika.hemsida24.se.

En halv mil för Afrika kommer gå av stapeln den 28 Oktober. Du har då chans att inte bara sätta ett mål för dig och din hälsa utan även hjälpa dem som inte har det så bra ställt i Zimbabwe. Loppet består av en runda på cirka fem kilometer och pris till vinnaren kommer att delas ut. Dessa fem kilometer är lokaliserade vid Nydala konstsnö motionsspår.
Det kommer gå till så att du med en startavgift(alternativt en extra summa) kommer hjälpa till med nödvändigheter ti
ll en skola i Zimbabwe. Pengarna vi samlar in på det här loppet kommer gå direkt till skolan i Zimbabwe. 

Du blir automatiskt anmäld till loppet när du sätter in anmälningsavgiften som ligger på 50 kronor på kontonumret nedan. Det du även måste göra är att skriva ditt namn i meddelandefältet. Vill du bidra ännu mer är en summa över 50 kronor välkommen, det enda kravet för att du ska bli anmäld är att det är minst 50 kronor. Ett annat alternativ för att bli anmäld är att skriva ett mail till [email protected] eller [email protected] med ditt namn och sedan betalar du avgiften på plats. 

Kontonummer: 671 814 648
Clearingnr: 6251
Handelsbanken
 

Fortsätta uppdatera..?

Som ni alla kanske märkt är det inte lika sällsynt med bloggar som denna längre. Det har även uppstått instagramkonton med namnet "Alloverume" som vi på redaktionen inte ens är delaktiga i som har samma koncept i princip. 
 
Så för att komma till kritan, är denna blogg fortfarande värd att läsa när det nu kommit minst två bloggar till och även ett flertal instagram? Våran fråga till er läsare är:  Vill ni att vi fortsätter skriva, läser ni då fortfarande eller känns det uttjatat och allmänt tråkigt nu när andra uppdaterar oftare?
 
Vi vet att vi på redaktionen kan framstå som jobbiga som ställer så mycket frågor men varför skriva om ingen vill läsa? Så denna gång är det ni som avgör om Alloverume ska stängas ned eller inte, vi på redaktionen är denna gång maktlös! / 1618 
 
 

Janna Hall

Vi på redaktionen ställer oss alltid frågan, varför är alla som spelar något med klubba i handen så snygga? Fortfarande en obesvarad fråga.. Vi tänkte hur som haver avsluta denna Veckans Hona med Janna Hall, född 1995 och andraårs elev på Minervaskolan. Denna blonda Victoria Secret liknande Hona är eftertraktad i Umeå och kommer nu lyftas fram ännu mer.
 
Janna är som tidigare nämnt väldigt duktig på Innebandy(spelare i dalen) och rockar planen rakt ut sagt. Detta blonda fenomen har inte bara hår att dö för, utseende vi tjejer avundas och ögon svåra att undvika utan denna tjej kan sin grej med modet också. Inte för att glömma att Janna är en riktig skönhet med OCH utan spackel, vilket är ett stort plus. Janna är nu officiellt singel och vad vi på Alloverume vet och fått information om så har denna sockerbit ingen i sikte, vilket betyder att hon är på jakt. Precis som vi brukar säga: Ut och jaga Hanar innan det är försent!
 
 

Till er läsare!

Vi på alloverume undrar om ni är sugna på något nytt, istället för bara veckans Hona/Hane etc. Är ni läsare sugna på en så kallad "söndags bikt"?. Där kan ni skriva era problem, allt mellan himmel och jord. Ni är ju självklart anonyma och vi accepterar inte kommentarer som pekar ut dig eller någon annan individ. Det passar lika bra som handen i handsken efter en fartfylld helg som slutade i söndagsångest. Låter det som en bra idé?  // 1618
 
Bild tagen från google.se


Felix Jogedal

Vi är tillbaka denna Tisdag med en skönhet som vi tidigare fått tips om, då menar vi självklart ingen mindre än Felix Jogedal. Denna Hane har inte bara en egen och väldigt färgglad klädstil, han har även en blick som suger med sig all luft och anda. Vandrandes oventande i Dragonskolans korridoren om att han har ett utseende Hanar och även Honor skulle slåss blodiga för, gör honom till en komplett Hane. 
 
För att göra denna Hane till en ännu bättre prick spelar han även Innebandy och är riktigt duktig på att åka snowboard. Och som ett extra stort plus i kanten har han inte bara utseendet, utan är även väldigt trevlig, och en riktigt glad brudmagnet som vet hur man kammar hem en,två eller flera Honor från Five en fredagskväll. För att knyta ihop denna säck om en Hane som har allt och lite till, så tänkte vi även påminna er Honor därute om att Felix är singel och även sökande. Denna Hane är värd att fightas för, ut och jaga! 
 
Instagram: Felixjogedal
 
/ 1618
 
 

 
 
 
 
 

Veckans Par

Vi tänkte avsluta denna vecka med Umeås mest omtalande och välutrustade par. Då menar vi självklart Robin Darstedt och Emy Adolphson fästman och fästmö som 6juni i år firade 3år tillsammans. Detta par har visat att de delar sin kärlek genom vått och torrt och är nu även förlovade. 
 
Inte nog om att det sprudlar lycka och kärlek om detta par, utan nu bor de även tillsammans i en lägenhet för två. I framtiden önskar vi och många andra att se en lycklig familj växa tillsammans med er. Vi på alloverume förväntar oss även en inbjudan till erat bröllop inom en snar framtid!
Ni två är lite utöver de andra paren i Umeå och förtjänar därför att lyftas fram här på bloggen. Vi på alloverume vill också passa på att önska er all lycka i livet!
 
/1618 
 
 
 
 

 
 

Svaren

Topp 10 snyggaste/charmigaste killarna födda årgång 1994 i umeå? 
Svar: Vi kan nämna en, Benjamin Thoms är en riktigt charmig Hane.
 
Hur väljer ni veckans snyggaste??? kollae ni bara tipsen osv
Svar: Bra fråga, det är helt olika. Vi själva har valt ut ett par stycken och era tips har hjälp en hel del ja.
 
Är många av dom ni lägger ut era vänner? 
Svar: Några stycken är åtminstone Bekanta. Mer kan vi tyvärr inte säga! 
 
Lägg ut sångklipp!!!!
Svar: Om en Hona/Hane eller Veckans Inspiration är duktiga på att sjunga kan vi självklart lägga in ett klipp på det! 

Tycker ni att alla som läggs upp på bloggen är snygga eller väljer ni dom ändå för att andra tycker det? 
Svar: Självklart tycker vi att alla våra Honor och Hanar som läggs ut här på bloggen är mer än bara snygga! 

Väljer ni enbart personer som är "kända" eller kan ni välja en person ni inte vet vem den är utifrån research/bilder? 
Svar: Vi försöker ofta ta med personer som är vackra eller snygga utan att de själva vet om det. Vi har ofta med personer vi inte vet vilka det är utifrån era tips ja. 

Är det större chans att en person blir utvald om ni får in samma tips fler gånger? 
Svar: Ja, om det är olika personer som tipsar kan man väl säga. 
 
Snyggast på en kille respektive tjej?
Svar: Vi på redaktionen har fått förfrågan förut att säga någon som vi tycker klär sig snyggt, så vi slår ihop dessa frågor. Vi tycker att de två på nedanstående bild klär sig precis som man ska. De följer modet till en nivå som är snygg och stilren. Ni hittar Andreas blogg Här och Kenzas blogg Här.
 
 
Snyggaste tjejerna i 2an? 
Svar: Vi tycker att Miranda Udd och Maja Fors är riktigt snygga Honor. 

Snyggaste killarna i 2an? 
Svar: Jesper Eriksson och Tobias Örmin.
 
Finaste paren i Umeå?
Svar: Ida&Yaxum, Rebecca&Rasmus, Jennifer&Anton och Sebastian Degeryd&Lisa.
 
Snyggaste killarna och tjejerna på uig och thoren???
Svar: Thoren: Edward Green, Moa Melinder. Uig: Desiré Wikberg, Mathias Westbrand Emilsson.
 
Vill ni ligga med de Hanar ni lägger ut?
Svar: Ha, detta var en ovanlig fråga. Vill och vill kan vi nog inte säga. 
 
Topp 10 snyggaste/charmigaste killarna födda årgång 1994 i umeå?
Svar: Eftersom att vi ska hålla bloggen uppe ett bra tag till så kommer det komma ett flertal "Veckans Hane"
till. Så ni får vänta med det svaret. Medan kan vi svara att de Hanar som hitills varit med ligger högt på våran lista. Kika in på tidigare Veckans Hanar Här
 
Vilka är det som driver bloggen? Hur gamla är ni?
Svar: Vi är några stycken som driver denna blogg. Vilka vi är tänker vi inte avslöja än så länge. Sedan om vi kommer göra det senare är en annan sak. Vi är från 17 år gamla och uppåt! 
 
Hur bestämde ni er att öppna denna blogg?
Svar: En kväll kom bara idén, alla bloggar som en gång funnits förut lades ner så vi bestämde oss för att pigga upp Umeå med en ny och fräsch blogg. 
 
Festar ni ofta? och när ni festar träffar ni ofta personer som varit med på bloggen?
Svar: Det händer att vi festar ja, ofta nej. Vi träffar 7/10 gånger vi festar personer som varit med på bloggen. 
 
Hör ni folk prata om bloggen utan att dom vet att de är ni?
Svar: Det händer oss alla väldigt ofta, näst intill varje dag. 
 

Angående de dåliga uppdateringarna

Hejsan, angående de dåliga uppdateringarna de senaste dagarna beror på att vi på Alloverume är väldigt upptagna, några med skola några med resor. Så vi tyckte att vi kör på en frågestund. Nu när ni ökat från 300 i våras till över 1000 unika besökare varje dag så tänkte vi att ni borde ha många frågor och vi har många nya fräscha svar. Fråga på så svarar vi när vi tycker att frågorna räcker! / 1618  
 
 

Axel Ljuslinder

Vi har fått in ett flertal tips om detta ögongodis och oemotståndliga hunk. Han har stilen, utseendet, är en stjärna på att spela fotboll(spelar i Umeå FC)och enligt våra källor är han riktigt charmig och trevlig också! Så vem är det vi pratar om? Jo, Axel Ljuslinder såklart!
Axel går ekonomiprogrammet på Dragonskolan och är född år 1995 så denna Hane fyller snart sjutton år!
 
Om någon av eleverna på Dragonskolan får chansen att se honom strosa förbi i korridorerna så borde ni vara nöjda, han är en riktig fröjd för ögat! Med Axels sug i blicken, blonda hårsvall och en kropp att döda för har vi Honor svårt att slita blicken från honom. Denna Hane är en sådan som inte ger sitt utseende rättvisa på bilder. Så ta er en extra titt i korridoren eller på fotbollsplanen.  
Något som är riktigt synd för alla Honor i Umeå som är på jakt efter en snygging som denna är att Axel tyvärr är upptagen. Den lyckligt lottade Honan heter Elina Karlsson, och vi på Alloverume önskar er all lycka som ett par. 
 
/1618
 
 
 
 

Hanna Sandberg

Ännu en riktig Hanmagnet från Midgårdskolan får chansen att nappa upp ännu fler och mer än tidigare. 
Då menar vi ingen annan än Hanna Sandberg. Vi på redaktionen har aldrig sett någon människa resa mer än Hanna, hon har satt ner sin fot ett flertal gånger på olika ställen världen över. Så bli inte förvånad om du stöter på denna Hona på bardisken i Grekland eller varför inte dansandes till skön musik på Peace&Love? 
 
Hanna är faktiskt inte bara bra på att hålla uppe partyhumöret. Hon ska även vara en riktigt bra vän och är en bra lyssnare. De som står henne nära hjärtat nu, förmodar att göra det om ett flertal år också. Denna hona, som ni säkert själva kan se har en bra taste för kläder och följer modet diskret men snyggt. Om uppgifter stämmer om denna hona ska hon även ha talang för innebandy och fotboll och för att knyta ihop säcken. Ja, hon är än så länge singel. Ut och jaga nu Hanar! 

Daniel Edlund

Då var det dags för Hanarnas musikala fenomen att träda fram på denna blogg. Då pratar vi självklart om den snygga och välomtalade Daniel Edlund. Sista års elev på Midgårdskolan. Denna hjärtekrossare ska vara en riktig stjärna på allt som har med musik att göra och vänta bara, det är inte allt. Daniel har även talangen att åka mil och meter på en bräda. 
 
Daniel är en människa det lyser om när han vandrar runt i Midgårdsskolans korridorer med oftast ett väldigt stort leende på läpparna. Inte nog om att denna Hane är en fullbordad stjärna i Musik, han är även riktigt duktig på att spela gitarr. Denna Hane är även väldigt modemedveten och han följer trenderna och har faktiskt till och med gått modevisning. Hör och häpna, är han inte allt för perfekt? Och vet ni, som pricken över i:et är faktiskt Daniel singel, så ta för er nu Honor medan han fortfarande är singel och sökande, lycka till! 
 
/1618
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus